Vores 2-rams pressere har:

Denne nye serie af pressere sætter nye standarder for effektivitet. Pressen er udstyret med ‘Bale & Tie’-funktion, så ballen bygges op i et stålkammer, samtidig med at en balle bindes. Det er nyt inden for design og bygning af pressere og forhindrer produktionsstop og forøger kapaciteten.

 • Combo Door TM
  2 trins åbning, så ’overstørrelse’ baller kan komme ud
 • SmartKnife TM System
  Simpel knivjustering vha. justeringsbolte
 • Hardox 450-500 slidskinner (Liners)
 • Løst ophængt presse- og rejectstempel
 • Flammehærdet stempelstænger med speciel teflon bundpakning
 • SkyjackerTM System
  Gør det muligt at skifte ’liners’ uden at demontere maskinen
 • PLC-styret maskine med mulighed for 20 recepter
 • Binding af balle
  Antallet af tråde er variable og bestemmes ud fra materialet

Bemærk! De viste modeller på billederne fås i flere varianter.

2-rams pressere fra Harris

2-rams pressere er en robust maskine med mange års holdbarhed.

Disse kraftfulde maskiner er designet til at håndtere store mængder affald og genbrugsmaterialer på en effektiv måde. Uanset om det er papkasser, plastik, aluminium eller andre materialer, sikrer en 2-rams presser en tæt komprimering, hvilket reducerer volumen og dermed transportomkostninger. Ved skift mellem materialetype trykkes på 1 knap og maskinen omstiller sig til et andet produkt.

Maskinerne er udstyret med en kraftfuld hydraulisk cylinder, der sikrer pålidelig komprimering og reducerer volumen af affaldet betydeligt. De har brugervenlig betjening, der gør det nemt at indstille og styre komprimeringsprocessen.

2-rams pressere fra American Baler

American Baler producerer robuste og effektive pressere, designet til at håndtere store mængder affald og materialer med høj densitet. Alle maskiner er udstyret med en kraftfuld hydraulisk cylinder, der sikrer hurtig og pålidelig komprimering af affald til kompakte baller.

De betjenes ved hjælp af en brugervenlig kontrolpanel, der giver mulighed for indstilling af forskellige komprimeringsniveauer og cyklustider. En 2-rams presse fra American Baler er ideel til virksomheder, der har behov for at håndtere store mængder affald og ønsker en pålidelig og effektiv løsning.

2-rams pressere fra IPS

IPS producerer kraftfulde og alsidige pressere, designet til effektiv presning af affald. Presserne har et robust to-rams system, der giver en overlegen komprimeringskraft og gør det muligt at presse af forskellige materialer som pap, papir, plastik, metaller og mere til baller.

Maskinerne er brugervenlige at betjene og udstyret med programmerbart touchskærmsinterface, der gør det nemt at tilpasse maskinens programmering til materialet, der køres. Med en 2-rams presser fra IPS garanteres du pålidelig drift og nem vedligeholdelse, hvilket er oplagt til virksomheder, der håndterer store mængder materialer.

Alt affald kan komprimeres

Herunder kan du se resultatet af forskellige materialer presset til baller.

Selv hårde og vanskelige materialer kan presses til firkantede baller, der er lette at laste og fragte.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, så skræddersyr vi en løsning, der passer til jeres behov