Skal vi designe dit næste sorteringsanlæg?

Turn-key anlæg til håndtering af alle affaldstyper

Wamatech er kendt for design af turn-key anlæg til at behandle og sortere forskellige typer af materialer.

Med udgangspunkt i jeres behov og materialer finder vi de egnede maskiner, der kobles sammen med den nødvendige teknik, sikkerhed og transportbånd som alt sammen tilpasses jeres fysiske omgivelser – Kort og godt designer Wamatech et anlæg til netop jeres behov.

Vi er eneforhandlere af branchens bedste maskiner i norden og store dele af Europa og sikrer dermed et robust og driftssikkert anlæg.

I skal under hele forløbet kun forholde jer til én leverandør (Wamatech), så I er garanteret at levering, opsætning osv. er koordineret og håndteret korrekt. Vores teknikere er håndplukket fra branchen og sørger for at montere og installere hele anlægget, så det fungerer til fulde, når det overdrages – tilbage er der kun at dreje nøglen til motoren og producere.

Her ser du opbygningen af et komplet anlæg, særligt designet og sammensat efter kundens behov.

Arbejder I med forskellige typer af affald, kan vi programmere maskinerne til andre indstillinger alt efter affaldstypen, så I kan køre flere typer affald på ét anlæg. Det sikrer et alsidigt anlæg, der kan tilpasses til f.eks. nye sorteringsregler for private eller nye behov for at frasortere enkle materialer:

  • Pap/papir

  • Metaller

  • Alle typer plast: inkl. frasortering af sort plast

  • Tetrapak: mælk- og juicekartoner seperat

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, så skræddersyr vi en løsning, der passer til jeres behov