Wamatech er grundlagt i 1997 som en agent- og distributørvirksomhed med speciale i at sælge løsninger til behandling af affald og genbrugelige materialer inden for Recycling/genanvendelse.

Wamatech udmærker sig ved:

  • Medarbejdere med stor teknisk viden og erfaring fra affalds- og genvindingsområdet.
  • Et mangeårigt samarbejde med førende leverandører af maskiner og anlæg til affalds- og genanvendelsesindustrien.
  • En udstrakt service, lige fra udarbejdelse af lay-out til produktionsindretning, salg, levering og montering af maskiner og anlæg, hurtig levering af reservedele, løsning af praktiske problemer med eksisterende udstyr samt løbende servicering af maskiner.
  • En stor kontaktflade inden for branchen, både i Danmark og udlandet.

Vores erfaring spiller en stor rolle på et hurtigt udviklende marked, både mht. volumen og teknologi. Wamatech står godt rustet til en fremtid, hvor genvinding spiller en stadig større rolle, både i Danmark, i de nordiske lande og i Europa. Vi følger hele tiden med i udviklingen af ny teknologi og er i tæt samarbejde med vores leverandører.

Vores motto er at bygge anlæg, som kunderne er tilfredse med!

Poul Steffensen
Poul SteffensenIndehaver af Wamatech

Historien om Wamatech A/S

WAMATECH A/S blev etableret i 1997 af ingeniør Finn Schnoor, der med mange års erfaring fra Marius Pedersen A/S havde stor teknisk viden og kendskab til affalds- og genbrugsområdet.

Wamatech ejes i dag 100 % af ingeniør Poul Steffensen, som indtrådte i firmaet i 2005. Poul Steffensen, der oprindelig er udlært landbrugsmekaniker, har mange års praktisk erfaring både som projektleder og direktør i forskellige virksomheder. Han har været i affaldsbranchen siden 1994 og har derved tilegnet sig stort kendskab til såvel de tekniske muligheder som kundernes ønsker og behov.

Wamatech A/S har gennem årene udviklet sig til at designe og levere turn-key anlæg, hvor vi med vores mere end 20 års erfaring designer anlæg, der passer til kundernes behov. Desuden har vi eget lager af reservedele og egen serviceafdeling for at sikre optimal og hurtig service.

Vi designer og projekterer anlæg til behandling af alle genbrugelige materialer som, plastik, pap, papir, tekstiler, elektronikskrot WEEE, bildæk, kabler, biler mv. til presning, neddeling og efterfølgende sortering. Vores primære marked er hele Europa.

Leverandører

Vi er eneforhandlere af følgende mærker i norden og Europa:

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, så skræddersyr vi en løsning, der passer til jeres behov