Skrotpressere er velegnet til metal- og bilskrot:

Fordelene ved skrotpressere:

  • Stor pressekraft på op til 800 tons
  • Laver alle typer af metalskrot til baller
  • Stor boks til at læsse i
  • Robuste maskiner, bygget med høj ydeevne

Skrotpresserne er produceret af Great Scrap Processing Solution og Harris. De har begge med deres store program af pressere, en presse til ethvert behov.

Baler/Shear/logger fra Great Scrap Processing Solutions

Great Scrap Processing Solution – GPS – er producent af kraftfulde pressere og shear balers/loggers, der let komprimerer diverse metalskrot til baller.

GPS er kendt for at levere maskiner af høj kvalitet, der er skabt med avanceret teknologi og ekspertise med et fokus på at skabe effektive løsninger.

Der findes modeller til ethvert behov – fra den alsidige og fleksible løsning, der garanterer maksimal produktionseffektivitet til modeller, hvor enorm pressekraft kombineres med sakse til at dele metallet og derved let håndterer store mængder skrot.

Her ses en Predator fra GPS komprimere 2 varevogne, så de fylder minimalt og efterfølgende er lette at transportere.

Presseren er udstyret med et særligt system med 3 låg, der giver masser af pressekraft til at lave selv de største objekter til praktiske baller.

Skrotpresser fra Harris

Den amerikanske fabrikant af pressere, Harris, producerer en bred serie af kraftfulde pressere, heriblandt skrotpressere med og uden shears (sakse). De findes i mange modeller med helt op til 2200 ton klippekraft.

Med en Harrris-maskine er du ikke kun sikret en robust maskine, der kan klare selv de mest vanskelige opgaver, men også en brugervenlig maskine, der er let at betjene.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, så skræddersyr vi en løsning, der passer til jeres behov