Shreddere bruges til at neddele metal, træ, MSW, plast, ’non-ferrous’, dæk etc.

Fordelene ved shredderne:

  • Tragtåbning i mange størrelser efter behov
  • Motorkraft fra 5 hk til 10.000 hk
  • Robust konstruktion sikrer lang levetid
  • Fås som mobil løsning
  • Hydraulisk eller elektrisk drevet.

Modellerne, vi forhandler, bliver produceret i USA hos Granutech Saturn samt Satrind i Italien, og de bruges over hele verden.

Shreddere fra Satrind

SatrindTech har specialiseret sig i at fremstille maskiner velegnede til volumenreduktion og processer, der kræver materialer neddelt til til mindre, håndterbare partikler. Shreddere bruges oftest i produktionsvirksomheder samt genbrugsindustrien

Udvalget af shreddere fra Satrind spænder vidt og rummer både elektriske og hydrauliske maskiner med 1, 2, 3 og 4 aksler, udstyret med effekt fra 4 til 400 hk. Maskinerne tilpasses forskellige produkter og materialer og er udstyret med moderne styringssystemer for optimal driftskontrol.  Modellerne er kendt for deres kvalitet og lang levetid, hvilket sikrer pålidelig drift og minimal vedligeholdelse.

Shreddere fra Granutech Saturn

Granutech-Saturn har produceret maskiner til neddeling i mange år og er kendt for lang levetid. De producerer shreddere med avancerede teknologiske løsninger, designet til at forvandle en bred vifte af materialer, fra plastik og metal til træ og mere, til håndterbare partikler.

Uanset hvilke materialetyper, du har brug for at få neddelt, kan med et stort udvalg af maskiner, finde en shredder, der matcher dine behov – lige fra dæk, til elektronisk skrot (e-skrot), fra farligt affald til metalskrot.

Shreddere er alsidige maskiner, der effektivt nedbryder materialer til mindre stykker eller partikler. De er til stor gavn i flere industrier – herunder genbrugsindustrien, affaldshåndtering og produktion for at reducere volumen og lette behandlingen af materialer.

Shredderløsninger kommer i flere former og formater.

Her ses en mobil løsning, der kan fragtes fra sted til sted alt efter behov.

Shredderen er permanent monteret på trailer og kan ibrugtages uden at skulle læsses af og på. Den er monteret med dieselgenerator og kan også tilsluttes strøm, så den er klar til drift alle tænkelige steder.

Har du brug for en lignende løsning eller står med en anden udfordring, står vi gerne til rådighed med sparring og gode idéer.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, så skræddersyr vi en løsning, der passer til jeres behov