Shreddere bruges til at neddele metal, træ, MSW, plast, ’non-ferrous’, dæk etc.

Fordelene ved shredderne:

  • Tragtåbning fra 44 x 28” til 96 x 50” og kvadratiske 65 x 65” til 72 x 72”
  • Motorkraft fra 75 hk til 800 hk
  • Robust konstruktion sikrer lang levetid
  • Knivene kan svejses og slibes adskillige gange, hvilket sikrer lave driftsomkostninger
  • Fås som mobil løsning
  • Hydraulisk eller elektrisk drevet.

Modellerne, vi forhandler, bliver produceret i USA hos Granutech Saturn samt Satrind i Italien, og de bruges over hele verden.

Shreddere fra Satrind

Med over 40 års erfaring har SatrindTech specialiseret sig i at fremstille maskiner velegnede til volumenreduktion og processer, der kræver materialer neddelt til til mindre, håndterbare partikler.

Shreddere bruges oftest i fremstillingsindustrien (plastik, papir, træ, bilindustrien, kemikalier, emballage osv.) samt genbrugsindustrien (offentlige og privatejede genbrugsanlæg for MSW, postconsumer-affald, farlige, fortrolige dokumenter osv.).

Udvalget af shreddere ved Satrind spænder vidt og rummer både elektriske og hydrauliske maskiner med 1, 2, 3 og 4 aksler, udstyret med effekt fra 4 til 400 hk. Maskinerne tilpasses forskellige applikationer og materialer og er udstyret med moderne styringssystemer for optimal driftskontrol.  Modellerne fra Satrind er kendt for deres kvalitet og lang levetid, hvilket sikrer pålidelig drift og minimal vedligeholdelse.

Shreddere fra Granutech Saturn

Granutech-Saturn er en af de verdensførende producenter af maskiner til neddeling af materialer. I over 50 år har de med en innovativ tilgang produceret shreddere egnet til produktions- og genvindingsindustrien. De producerer shreddere med avancerede teknologiske løsninger, designet til at forvandle en bred vifte af materialer, fra plastik og metal til træ og mere, til håndterbare partikler.

Uanset hvilke materialetyper, du har brug for at få neddelt, kan med et stort udvalg af maskiner, finde en shredder, der matcher dine behov – lige fra dæk, til elektronisk skrot (e-skrot), fra farligt affald til metalskrot.

Shreddere er alsidige maskiner, der effektivt nedbryder materialer til mindre stykker eller partikler. De er til stor gavn i flere industrier – herunder genbrugsindustrien, affaldshåndtering og produktion for at reducere volumen og lette behandlingen af materialer.

Shredderløsninger kommer i flere former og formater.

Her ses en mobil løsning, der kan fragtes fra sted til sted alt efter behov.

Shredderen er permanent monteret på lastbilen og kan ibrugtages uden at skulle læsses af og på. Den er monteret med dieselmotor og kan også tilsluttes strøm, så den er klar til drift alle tænkelige steder.

Har du brug for en lignende løsning eller står med en anden udfordring, står vi gerne til rådighed med sparring og gode idéer.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, så skræddersyr vi en løsning, der passer til jeres behov