CP Group udvikler prisvindende Auger screen

Maskiner skal hjælpe folk med at arbejde, ikke omvendt. Derfor er det enormt vigtigt at blive ved med at stille spørgsmål ved, hvordan vi arbejder i dag og aktivt arbejde på ny, innovativ maskinteknologi, der kan optimere vores håndtering af affald.

Wamatech stolte af at være eksklusive forhandlere i Norden og Europa af CP Groups maskiner, der netop tør at udfordre og nytænke eksisterende teknologi. Med deres nye Auger screen (snegleskærm) bliver det muligt at for-sortere bedre ved at sikre affaldsmængderne ikke bliver for store på transportbåndende, og med deres nye teknologi undgår man, at materiale vikler sig rundt om maskineriet. Derved er risikoen for flaskehals, nedetid og nødstop kraftigt minimeret.

CP Groups Aguer screen understøtter Fremtidens MRF (Material Recovery Facilities) ved at eliminere manuel for-sortering, reducere systemomfattende vedligeholdelse og nedetid samt forbedre sorteringseffektiviteten uanset igangværende ændringer i emballage og forbrugeradfærd.
Af disse årsager blev CP groups nye patenterede OCC Auger screen sidste år kåret som vinderen af “Innovator of the Year Award” ved National Waste and Recycling Association.

Få et bedre indblik i den nye Auger screen i artiklen herunder: