VIDEOKLIP

VIDEOKLIP


Se, hvordan en rød Alfa Romeo bliver presset – sådan 1-2-3 – og kommer ud som en kompakt rød metalballe i den anden ende. Maskinen, en Orca presser fra Ecotecnica. Sådan behandler man autoskrot, så det fylder mindst muligt og er nemt at transportere.
Kontakt Wamatech på +45 7026 9002 og hør mere. Vi har mere end 20 års erfaring i genvinding.


Se, hvordan stål- og metalskrot bliver presset i baller, så det næsten ingen ting fylder og er nemt at transportere. Maskinen er en Orca presser fra Ecotecnica, og metalballen, der kommer ud i den anden ende kan senere skæres i små stumper og sorteres til genvinding. Kontakt Wamatech på +45 7026 9002 og hør mere. Vi har mere end 20 års erfaring i genvinding.

Shredder, der neddeler PE (polyethylen) i forskellige former til små stumper på få centimeter. Derved fylder materialet meget lidt i forhold til før og kan nu lettere opbevares eller genvindes. Filmen viser, hvordan shredderen presser PE-materialet sammen, først langsomt og senere hurtigere, for at øge presset på valsen.

Demonstration af elektromagnetisk separator fra Eriez, der kan fjerne en stålskinne begravet i en kasse med store sten. Kontakt Wamatech for at høre mere om sortering og behandling af affald og skrot – info@wamatech.dk

Hustler drumfeeder sorteringsanlæg til sortering og shredding af pap og papir.

Den nye og effektive IPS 2-ram presser – TR-1388 BT – er udstyret med den nye og patenterede ‘Bale & Tie’-funktion, så ballen bygges op i et stålkammer, samtidig med at en balle bindes. Det i sig selv er en nyskabelse inden for design og bygning af pressere. Det forhindrer produktionsstop og forøger kapaciteten, hvilket er vigtige faktorer ved valg af presser til affaldsmaterialer. Desuden har de ‘IPS Pre-Compression-Lid’, der giver hurtigere presning af især lettere materialer. Se mere på www.wamatech.dk

Se hvordan papir bliver sorteret, så glas, metal og plast sorteres fra, både maskinelt og til sidst manuelt. Sorteringsmaskinen er et Hustler Disc Screen sorteringsanlæg.

Wire-system til fastholdelse af ballens indhold med kun 1 rulle wire, der ligger uden om ballen. Nemt at betjene. Antallet af wirer kan tilpasses produktet i ballen. Wirestørrelser 11 eller 12 GA. L&P Wire Tie systemet leveres monteret på fx Harris 2-ram pressere.

Sortering. 3-10 mm granuleret UPVC blandet med aluminium sorteres let og enkelt i Eddy Currant separator fra Eriez. Kontakt Wamatech og hør mere om sortering og behandling af affald og skrot på info@wamatech.dk

Demonstration af hvordan 0,3-0,6 mm store stykker af forskellig slags metal gemmes i småsten for at vise, om separatoren kan finde dem. EZ Tec 9100 er en ‘fall-thru’ metal separator til granulerede materialer. Inden i er en høj-sensitiv metaldetektor sensor, som aktiverer et pneumatisk styret “reject” system.