Historien

Historien

Historien om Wamatech A/S

WAMATECH A/S blev etableret i 1997 af ingeniør Finn Schnoor, der med mange års erfaring fra Marius Pedersen A/S havde stor teknisk viden og kendskab til affalds- og genbrugsområdet.

Wamatech ejes i dag 100 % af ingeniør Poul Steffensen, som indtrådte i firmaet i 2005. Poul Steffensen, der oprindelig er udlært landbrugs- og entreprenørmaskin-mekaniker, har mange års praktisk erfaring både som projektleder og teknisk direktør i forskellige virksomheder. Han har været i affaldsbranchen siden 1994 og har derved tilegnet sig stort kendskab til såvel de tekniske muligheder som kundernes ønsker og behov.

Wamatech A/S har gennem årene udviklet sig til at designe og levere turn-key anlæg, hvor vi med vores mere end 20 års erfaring designer anlæg, der passer til kundernes behov. Desuden har vi eget lager af reservedele og egen serviceafdeling for at sikre optimal og hurtig service.

Vi designer og projekterer anlæg til behandling af alle genbrugelige materialer som presseanlæg, neddelingsanlæg til affald, elektronikskrot WEEE, bildæk, kabler, biler mv. samt efterfølgende sortering.

Vores primære marked er hele Europa. Pr. 1. juni 2016 overtog Wamatech alle aktiviteter i ARP Scandinavia. 
Med overtagelsen fulgte forhandlingen af de mærker, som hidtil har været solgt via ARP og kunderne mødes hermed med et endnu større udbud af gode produkter.