Papir- og papmaterialer

Papir- og papmaterialer

Sikkerhedsmakuleret papir, pap og andre fibre er ’lette’ rene affaldstyper, og vi har de enkle løsninger til behandling af dem. Selv om markedet hele tiden forandrer sig, er der gode muligheder for afsætning af disse typer affald. 

Også når det gælder papir- og pap-affald til genvinding og forbrænding, handler det om både at sortere omhyggeligt og at nedbringe omkostningerne til fragt og lager.

Kontakt os gerne for en snak om en løsning på papirmakulering eller papaffald.

Container og komprimator
En komprimator-container er løsningen ved løbende affaldsmængder af en bestemt type. Vi har komprimatorer i størrelsen 10, 20 og 24 m³.
Sortering giver en bedre pris
Hustler Conveyor sorteringsmaskine kan kombineres med shredding eller makulering. Fx kan papir sorteres fra OCC for at opnå bedre pris.
Abba kanalpresser
Abba kanalpresser

Presseren til papir og pap
Presning af papir og pap reducerer effektivt fragt- og lageromkostningerne. ABBA-presser 500V5 er en lille kompakt, men robust presser.
Pressede baller af makuleret papir
Pressede baller af makuleret papir

Presning af papir-affaldet til baller
Vores presseanlæg forvandler affaldet til baller på kort tid. Ballerne er lettere at håndtere og udnytter lagerpladsen optimalt.
Roto-Grind M160
Roto-Grind M160

Papirmakulering
Roto-Grind M160 er en robust grinder med motorkraft helt op til 600 hk. Ved papirmakulering er roto-grinding en rigtig løsning. En roto-grinder kan neddele til omkring 5 mm.
Robust Saturn shredder til neddeling
Robust Saturn shredder til neddeling

Neddeling ved større mængder

Granutech Saturn X1812 er shredder-løsningen ved større større mængder affald. Granutech Saturn er en kompakt og robust shredder til at neddele i mindre dele, 100-250 mm