FORSIDE

FORSIDE

Recycling af affald

Salg, rådgivning og service, som sikrer kunden får lønsum affaldsbehandling. Vi har altid fokus på økonomien, og det er ikke uden grund vi siger “From waste to money“.

Får I nok ud af jeres affald?

Wamatech er stærke indenfor behandling og optimering af affald til genvinding

Wamatech er markedsførende i Europa på at udvikle, projektere, installere og servicere anlæg til behandling og håndtering af affald. Vi er eksperter på området og skræddersyr derfor løsninger, der tager udgangspunkt i kundens specifikke behov. Vi har altid fokus på at levere anlæg med høj driftssikkerhed og lang levetid, og som dermed kan sikre kunderne en god stabil indtjening.

Vi er specialister i store industrianlæg og har agenturer i hele Europa på American Baler, Granutech Saturn, Harris og IPS. Derudover tilbyder vi også standardiserede løsninger, der let og enkelt kan installeres hos kunden. Vores service-team har mange års erfaring indenfor branchen og kommunikerer flydende på dansk, nordisk, engelsk og tysk.

Vores service-team har mange års erfaring indenfor branchen og kommunikerer flydende på dansk, nordisk, engelsk og tysk.


Behandling af dit affald
Find din affaldstype og se muligheder for at tjene penge på affaldet. Vi ved, hvordan man gør.


Brug for reservedele
Din produktion afhænger af vores service. Derfor er vi klar med reservedele og service i en fart.


Behandling af autoskrot
Orca presser og neddeler autoskrot. 
Se video af, hvordan en Alfa Romeo bliver presset til en kompakt klods.
https://www.youtube.com/watch?v=6LM9HeGMOG4